0° C

Политика на поверителност

Персоналната информация за Вас (e-mail адрес) ни позволява да се свържем с Вас при необходимост. Тя Ви дава достъп до части от сайта, за които важат определени законови изисквания.

Ние искаме да подобрим работата Ви с нашия уебсайт. Използвайки персоналната Ви информация, ние Ви предлагаме съдържание, адаптирано към Вашите конкретни интереси. По този начин Вие ще получавате повече от това, което искате и по-малко от това, което не Ви интересува.

Ние следим тенденциите в трафика и начина на използване на сайта от клиентите, за да доразвиваме структурата, дизайна и интерфейса на VarnaFitness.com.

VarnaFitness.com няма да продава, преотстъпва, показва, разменя или по друг начин разкрива Вашата персонална информация на лица извън VarnaFitness.com.

VarnaFitness.com ще разкрие информация за потребителите на трети лица, когато това (1) се изисква от закона, (2) се налага, за да се приложат или спазят условията на нашето споразумение за ползване или (3) за да се запазят правата, собствеността и сигурността на VarnaFitness.com, на потребителите или на др.