0° C

Хранителни добавки


Indicator Хранителните добавки са вещества с естествен или химичен произход, които обикновено не се използват самостоятелно като храна, а се приемат допълнително.

Приемането на витамини и минерали в качеството им на хранителни добавки е полезно и дори необходимо при небалансирания ритъм на живот на съвременния човек. Често храненето е накрак, на нездравословна храна, в прекалено малки или големи дози, консумирането на пържено, прекалено солено, пикантно, или сладко води до нелабансираност в храненето и странични ефекти, като затлъстяване, повишаване на нивото на холестерола, намаляване на енергичността и др.

Хранителните добавки са качествено подбрано съчетание от минерали и витамини, които в комбинация допринасят за по-доброто усвояване от организма. Те обикновено се предлагат под формата на таблетки, капсули или прахчета за разтваряне.

Така хранителните добавки съдържащи витамини и минерали снабдяват организма с което му липсва, за да го направят по здрав и устойчив на стрес и заболявания. Хранителните добавки не са новост към всекидневната консумация, те са били част от стила на живот на хората в развитите страни десетилетия наред.

Можете да поръчате витамини, минерали, хранителни добавки, препарати за отслабване и други продукти от нашия каталог.

Supplements